Hei ja tervetuloa!

Minun blogin lukijat.

lauantai 12. maaliskuuta 2011

Maailman loppu taitaakin tulla meille! Tai ehkä ei!

Pandat! Japanin ydinvoimala vuotaa! Ja myrkky pääsee tänne! Siis aluksi luultiin että se kaasu siis myrkky tulee suomeen mutta: Säteilyturvakeskuksen mukaan Japanin onnettomuusydinvoimalasta mahdollisesti tulevalla päästöllä ei ole vaikutuksia terveyteen Suomessa. Tarvetta erityistoimiin ei ole.
Suurin riski onnettomuudessa liittyy STUKin mukaan reaktorisydämen paljastumiseen, mikä voi aiheuttaa vakavia päästöjä. Japanista saatujen tietojen mukaan Fukushiman ydinvoimalan reaktorisydän on paljastumassa, mutta Säteilyturvakeskuksella ei vielä ole vahvistettua tietoa siitä, kuinka vakavasti reaktorisydän on vaurioitunut. Niin aika paha. Mutta se ei vaikuta. Ja suomen armeija on rakentanut myös jonkun härvelin. Katsokaas. En mä teekkään se on aika vaikee tehä. Mutta jatelkaa melkein maailman suurin maanjäristys! Ja vielä se zumani! Mutta mun pitää mennä pian. Harmin paikka. Voe voe pitää mennä heidoo! Tassuttain:PANVU. 

1 kommentti:

  1. öö... onks toi totta ei varmaa ;) miten se niin kaukaa suomeen ees vois tulla? t alivepanda8 ps.voikko olla mun blogin lukija? ei mikään pakko :)

    VastaaPoista

Älkää laittako rumia kommentteja! Kiitos.